Föreläsningsrubriker

Fredrik Paulún är en uppskattad föreläsare som reser runt hela Sverige på uppdrag. Föreläsningen kan givetvis skräddarsys åt er, både med avseende på innehåll och tidsåtgång. Det vanligaste är 1-2 timmars föreläsning.

Är du intresserad av att boka Fredrik? Maila till fredrik@paulun.se eller ring 070/333 78 44. (Obs! Fredrik kan av tidsskäl inte svara på personliga frågor om kost och näringslära. Han hänvisar istället till Paulúns näringscenter www.pnc.nu tel 08/440 90 80).

 

Förslag på ämnen är:

Genvägar till fettförbränning – Du bestämmer vilka genvägar som ska ingå. På en timme hinner Fredrik med 10 stycken. Bygger på Fredriks bok ”50 genvägar till fettförbränning”.

Fett på gott och ont – en föreläsning om ett av de mest missförstådda ämnena. Fett är nyttigt i rätt mängd och rätt form. Lär dig vilket fett som är bäst, och vilket du bör undvika.

Paulúnmetoden för hälsa
– en grundläggande och underhållande
föreläsning om de viktigaste punkterna för att äta nyttigt, t ex blodsockerbalans, fetter och antioxidanter. Detta är Fredriks mest populära föreläsning.

Paulúns stenålderskost
– framtid eller fluga? Lär dig mer om den kost som människan egentligen är gjord för att äta. Är den ”nya” maten som mjölk, spannmål, baljväxter, socker etc farlig eller finns det plats för den i kosten?

Sanningen om GI
– en föreläsning om glykemiskt index. Må bra både efter
maten och om 20 år!

Mat för prestation
– en föreläsning om hur man ska äta för att orka träna. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, motionär eller proffs. Alla orkar bättre när de äter rätt. Fredrik förklarar hur näringen fungerar i kroppen och hur man ska äta före resp efter träningen.

LCHQ
– den moderna lågkolhydratkosten med högsta kvalitet! LCHQ står för Low Carb High Quality och ska inte förväxlas med LCHF som är en mer extrem kost. LCHQ har inga negativa effekter på hälsan, utan ger tvärtom en mycket god effekt på välmående och när det gäller att förebygga sjukdomar. LCHQ är anpassat för den med en aktiv livsstil.